Jom Follow...

Wednesday, March 14, 2012

Makan2

Assalamualaikum, yes, kali ini den nak post pasal den n family makan2 kat warung pak atan. yeah, walaupun tempatnya biasa2 jek, tapi serius sedap n harga dia pun reasonable, standard lah, warung kat kluang an.. hee..

Pukul 8 malam td, den n family pun ke warung pak atan, inilah aktiviti den hari ini, tiba2 mak tok ajak makan2 kat luar, alang2 mak dik ada kan, so, mak tok pun nak lah belanja makan.. so, bila sampai, macam biasa, den kalau kat warung pak atan ni, mesti layan nasi goreng ujang punya lah, nasi goreng yang xde kat tempat lain, rasanya kat kluang jek yang den pernah dengar nasi goreng ini, kat rafi, awal, shah alam, mmg xdelah kan.. so, simple jek aktiviti malam ni, makan2 jek, since perut den pun makin lama makin ke depan dah ini, if you know what i mean.. hehe,, jom geng badminton, naik senin t, terus badminton.. hehe. insya Allah,, ada lagi macam biasa, gambar sikit2, plus gambar si muna yang dah besar n agak tembam gak di situ beserta gambar family den.. hee..





cik muna



family den, time raya hari tu, saja nk tunjuk.. :)

No comments:

Post a Comment