Jom Follow...

Friday, March 22, 2013

awek baru

Assalamualaikum and salam jumaat buat semua.. Alhamdulillah masih diberi Allah nikmatt Islam dan Iman pada Nya..

Oraite. . Memandangkan semua mesti tertanya2 siapa awek baru den ni kan.. haha.. so. Bukan nak berbangga dapat awek baru. Tapi dapat sepupu perempuan baru lagi.. hee. Alhamdulillah. . Bukan 1 tapi 2 orang sekali gus dalam bulan 3 ni.. tahniah kat mak ita and mak idah den yang dah selamat melahirkan 2 orang lagi muslimah muslih insya Allah.. So kalau ikutkan. Den buat sikit kira2 td rasenya dah dekat 50 lebih dah sepupu den total belah mak and abah. And den yang paling tua sekali pulak tu.. haha. Kalau raye ni. Dah keje nanti. Habes nak bagi duit raye ni.. hehe. insya Allah.. :)

So. Insya Allah sikit pngisian pasal khutbah minggu ni. Pun pasal hati. Hebat cara penyampaian pak Jailani. Sempoi habes.. he. Hati tempat untuk zikir pada Allah. Kalau hati tak berfungsi macam tu, maknenya ade problem la hati tu. So. Tempat jatuh taqwa juga pada hati. So. Same2 la menjaga hati semoga mencapai sakinah Allah..

Oraite. Pasal post den yg lepas. Tulah. Den memang agak nakal dulu. So. Kalau siapa yang sempat jumpe den zaman otai2 dulu tu. Haa. Beruntung la.. hehe.. so. Insya Allah doakan den terus istiqamah pada jalan Allah. bila kenang zaman2 lama. Den gelak habes2 dengan member2 kat indon ni bila baca balik post2 den.. budak nakal kan.. huhu. Insya Allah. Semoga same2 berubah ke jalan Allah.. jom.

Ok. Sampai sini dulu.. Assalamualaikum. .;)

1 comment:

  1. Assalamualaikum :) Kirim salam pada awek baru tu.. HAHA!
    Sempoi punya tajuk!

    ReplyDelete