Jom Follow...

Sunday, February 12, 2012

THE GIFT



Assalamualaikum n salam sejahtera kepada semua.. Alhamdulillah, syukur sgt2 kpd Allah, masih diberikan satu lagi nafas baru buat den n yg lain2 yg masih hidup untuk terus berjuang menegakkan agama Allah, insya Allah.. mood den hari ini time tgh menulis ni, happy sgt2, terharu sgt2, ade sedih n puas hati, semua berkaitan dgn THE GIFT.. The Greatness in Fatihah.. SubhanaAllah..

Alhamdulillah, semalam, bertarikh 11.2.2012, Alis crew termasuk la den salah sorg biro promosinya, telah pun berjaya menjayakan program the GIFT ni, walaupun semua org penat, lagi2 uztaz Redha, satu hari berckap x henti2, pastu abes prgram, terus balik kedah on the spot, smpai den pun x smpat nk jumpa n peluk uztaz, time tu serius sedih gler2 kot, den tgh buat khat kat luar n untuk uztaz punye sekali, bile nk bagi jek, tup2 ummi kata uztaz dah balik.. seriusly mcm nk nangis time tu.. huhu, plus, x smpat pulak nk amek gmbar kenangan the gift dgn kawan2 ALIS.. huhu.. seriusly sedih.. hu..

Tapi xpe, mgkin ade hikmahnya, Allah Maha Penentu Segalanya kan, so, mcm bese, den kalau down or sedih, insya Allah akan cepat baik bila tengok kawan2 den semuanya happy, den puas hati sgt2 semalam, walaupun budak lelaki senior x ramai yg ada, but, still, cecah 200 org yg dtg, kiranya promosi buat keja la jugak kan.. haha.. den ttbe jd biro promo, but, ok jek, den sgt happy buat poster, tmpal2, print bookmark, booklet, thanks a lot to Aisar selaku designer, Fuzah n Afiqah, bosh den, haha,, seriusly, korg 3 mmg buat den jd semgat buat keje ni, n semestinya kepada semua crew2 ALIS yg lain, korg mmg AWESOME..

Bila teringt kisah lama, kiranya nk ucapkan thanks sgt2 kat Haziq Hassanuddin, sebab ape, ahaa,, sebab Haziq lah yg bertungkus lumus ajak den join ALIS time sem 2 dulu, masa tu dekat pusat Islam, prgram first den masa tu, AJTH, haha, time tu lah first time den dpt kwn2 KTJ, n seriusly, ALIS mmg group yg lain dr yg lain, n den berterima kasih sgt2 kat Allah sebab dah takdirkan den bertemu dgn ahli2 group nie..

Yes, walaupun penat n sakit2 badan, haha.. tapi semua tu hilang bila prgram semalam tu habis dgn jayanya, n mungkin ini prgram yg last buat den dgn group ALIS n prgram semalam tu pulak mmg best sgt2, ya Allah, mmg hati ini gmbira sgt2, plus ada la yg sedih skit2, haha,, buat salah kat org sikit2, xsmpat jumpa uztaz tu.. huhu.. tp insya Allah, den rasa satu hari nnti den akan jumpa lagi dgn uztaz Redha, insya Allah,,

To all members of ALIS crew, den berterima kasih sgt2 sebab terima budak nakal mcm den ni jd ahli dalam group ni, seriusly x sngka, sebab korg semua mmg baik2 n den ni pulak mmg gila2 sket, haha.. n den nk minta maaf kat semua ahli Alis, rakan2 KTJ, pelajar Intec, kawan2 den, kalau2 den ade gurau terlebih2, den minta maaf byk2, asif jiddan, den mmg suka gurau2 sebab ape, den suka tgok korg semua happy n den pun akan happy jugak, insya Allah,

Akhir kalam, semoga ukhuwah yg terjalin ini tidak berakhir smpai sini sahaja, insya Allah, kalau ade skype, boleh add, muhd_noname92@yahoo.com, haha,, ttbe promo la pulak, mentang2 biro promosi, hehe,, semoga pertemuan n perpisahan kita sntiasa dalam perlindungan Yang Maha Esa, insya Allah, wassalam, LOVE ALIS CREW..

No comments:

Post a Comment