Jom Follow...

Friday, November 18, 2011

Masjid Besi

Assalam..
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi.. masih bernyawa lagi pada ketika ini.. hari ini x taula kenapa.. hati rasa laen mcm sket.. tp sebenarnya dah tau dah sebab apa.. huhu.. rase sedih sgt2 sebab akhir2 ni.. subuh asyik lambat n kdg2 tertinggal.. mmg truk sgt2 kot.. ape nk jadi dengan aku ni.. dari dulu smpai skrg, kalo subuh, mmg payah sgt2 nk bangun, tido awl pun bgun lambat, kalo tido lambat, lagi la plak kan.. Astagfirullah.. tp Alhamdulillah, Allah mmg sygkan hamba dia kan.. masih lagi bg chance kat aku lagi 2, bg mcm2.. tp sjak akhir2 ni, sume serba x jadi, mgkin Allah nk bg ptunjuk la 2 kan, yg Die merajuk dgn aku.. hu.. yelah, aku selalu anggap Allah sebgai teman hidup aku yg pertama sekali.. so, kalo Die panggil nk jumpe aku, aku buat x layan jek, pegi layan org laen.. kdg2 smpai x dtg jumpe Dia.. confirm la kan Die marah.. nasib baek la Dia x tinggalkan aku.. huhu.. Ya Allah, jgnlah smpai Engkau tidak amek peduli lg pasal diriku ini ya Allah.. itulah 1 daripada byk lagi perangai buruk aku ni ha.. Astagfirullah.. 
Insya Allah, kte smbung cter sket pasal ape yg dah berlaku spanjang sem ketiga aku kat intec nie.. lepas jek dari pergi singapore 2, mcm2 la yg jadi, kalo nk cter pasal exam, haha.. salah aku la kan, asyik selalu fail jek, math, stat, kimia n bio.. huhu.. kena buang malas 2.. Allah..!!!.. then, syukur sgt2 kat Allah, aku lepas Ielts, band 6.5 jek, tp lepas la nk pagi india.. lepas abes 2, wan gtau yang india xnk ielts pun.. haha.. Alhamdulillah kat budak2 mmc, kte sepatutnye bersyukur sgt2, x payah ielts, just kene pas 12 points jek A-level taun depan.. insya Allah, aku selalu doa agar batch ni, sume fly ke tmpat masing2.. insya Allah.. Amin!! Buat Sol, Aman, dengan Aisar, aku doakan korg pasni lepas, siyes aku sedih gler2 korg x lepas aritu, smpai aku sndiri dpt rase, mcm mane aku nk bayar 600 untuk 0.5 point lgi.. harap korg trus positif k.. 
Semalam, tarikh nye, 17.11.2011, hari kamis, aku, wan, aiman, bapak, aizul, apek, skem, n apai, pergi jalan BB kat Kl.. tq sgt2 akt Wan, sebab dah tunai kan janji dia nk bawak aku pergi smbahyang kat masjid Besi putrajaya.. Ya Allah, sgt2 cantik, besar, dan puas hati sgt2 smbhyang kat sane.. SubhanAllah.. syg ko Bro, jalan kat BB, mkan Carls Junior, tgok movie, Tower Heist, mantap kot, taun ni byk btol cter2 best yg aku dpat tgok.. haha.. Real Steel, Paranormal activities, fast furios five, sume citer2 action la sebab aku mmg suke tgok cter2 mcm ni.. Alhamdulillah, sgt best jalan2 semalam, harapnya ukhuwah kte trus terjalin,, Amin.. buat fizi dengan n Aisar.. xpe, nnti kte jalan2 same2 k, orang ajak xnk pergi.. haish.. haha 

No comments:

Post a Comment