Jom Follow...

Friday, May 24, 2013

sahabat.kawan.teman.

Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. harini saja nk update.. sebab terasa manisnya ukhuwah sgt2.. Allahu Akbar.. :)

Insya Allah pagi lepas subuh nanti kami bersepuluh akan keluar ramai2 buat first timenya ke satu Pulau di Indonesia ni, Pulau Tidung.. insya Allah semoga dipermudahkan segalanya.. Allah,  dah lama and tak sabar gler2 nak rasa air laut.. yeahh.. hahah

Malam ni pula den selalu pasang lagu sahabat sejati, brothers, wan pula masak nasi lemak untuk ktrg ramai2. Aman, den dgn aiman cari bahan kat pasar. Radhi and shayuti beli barang dapur kat mall. Kongsi2 kisah hidup kat tepi jalan. Whatsapps Ushrah sampai syurga sentiasa membuat den senyum. Membuatkan den lebih positif, menaikkan semangat, ayat quran for today, annisa.104 and azzukhruf 67.

Maafkan den sebab selalu tidak menjadi sahabat yang baik, ada tersalah bicara, tersilap perbuatan, sesungguhnya pemberian Allah sahabat2 yang hebat ni memang satu nikmat yang sangat2 den hargai.. semoga ukhuwah kita sentiasa berkekalan hingga jannatul firdaus.. uhibbuka fillah.. wassalam.. :)

Wan.aman.apai.aiman.sulaiman.radhi.shayuti.marzuki.ashraf.

syams.fizi.aizul.aiman.aisar.sol.skem.apek.abg nash.

with love.. :)

1 comment:

  1. Assalamualaikum Mad.
    Uhibbuka fillah.. Seronok jgk kenal nama2 di ats. Manisnya ukhwah. ;) teman berkongsi kawan memberi sahabat menerima. ;)

    ReplyDelete